Odhlásit se

Odhlášení systému znamená, že uživatel, který je aktuálně přihlášen, má ukončenou relaci, ale ponechá počítač spuštěný jiným uživatelem. To je rychlejší než úplné restartování a obecně lepší volba v průběhu pracovního dne, kdy je systém sdílen mezi více uživateli.

Použito v metodice