GdprGDPR Intro™

V ČR unikátní kurz General Data Protection Regulation (GDPR) o ochraně osobních údajů. Klíčové povinnosti i praktická implementace EU Nařízení 2016/679 se zkušenostmi z projektů i tvorby GDPR Dokumentace.

+100
Absolventů
+30
Organizací
98%
Doporučuje
Chcete porovnat s dalšími kurzy?

Filtrování nabídky kurzů

Měna | EUR

Školení na míruna Vašem pracovišti
Místo Individuální
Délka 1 den
Jazyk Česky
Proškolení v místě Vašeho pracoviště
Cena Individuální
17Leden 2019Čtvrtek
Místo Praha
Délka 1 den
Obsazenost Volno
Jazyk Česky
Cena bez DPH 4 900 Kč
21Únor 2019Čtvrtek
Místo Praha
Délka 1 den
Obsazenost Volno
Jazyk Česky
Cena bez DPH 4 900 Kč
21Březen 2019Čtvrtek
Místo Praha
Délka 1 den
Obsazenost Volno
Jazyk Česky
Cena bez DPH 4 900 Kč
18Duben 2019Čtvrtek
Místo Praha
Délka 1 den
Obsazenost Volno
Jazyk Česky
Cena bez DPH 4 900 Kč

Koho se týká GDPR

Na koho se vztahuje ukazuje nejlépe tato GDPR infografika > 

Kurz je určen všem, kteří hledají více, než jednostraný výklad z pohledu právníků, zákonodárců, či dalších, jednostraně profilovaných rolí. 

GDPR Intro™ je svým zaměřením vhodný i pro ty z vás, kteří při své pracovní činnosti přicházejí do styku se zpracováváním, nebo uchováváním osobních údajů.
  • Více než výklad Evropského nařízení
  • Odnesete si veškeré znalosti potřebné k zavedení GDPR do organizace
  • Získáte komplexní soubor dovedností (procesy, legislativa, technologie)
Koho se týká GDPR

Cíle kurzu

  • První kroky k mapování a kontrole dat
  • Narušení dat - jak se připravit, reagovat a chránit
  • Dopady GDPR na procesy a technologie v organizaci
  • Roadmapa (postup implementace) k zajištění shody s GDPR
  • Jmenování a povinnosti Pověřence pro ochranu osobních údajů

Harmonogram

  • 13:00 – 14:30

    Úvod do GDPR

    • Definice Rolí
    • EU Nařízení vs. Legislativa
    • Povinnosti při ochraně osobních údajů
  • 14:30 – 14:45

    Coffee Break

  • 14:45 – 16:45

    GDPR Scope

    • Osobní a citlivá data
    • Zásady procesů GDPR
    • Principy zpracování dat

    Odpovědnosti

    • Principy GDPR v praxi
    • Struktura a obsah osobních dat
    • Nová pravidla pro zpracovávání dat
    • Nová pravidla pro schromažďování dat
  • 16:45 – 17:15

    DPO

    • Sankce
    • Reporting
    • Práva a povinnosti
    • Navazující kurz DPO

Vyvětlíme, co implementace nového evropského nařízení o ochraně osobních údajů znamená z pohledu právního, procesního, ale i IT technologií pro organizace, jako je ta Vaše.

Ukážeme vám ve strukturované podobě, co nařízení GDPR znamená pro správce, zpracovatele, manažery a top management.

  • Délka bloku 90 minut
  • Vyučovacích hodin 4 hodin
  • Občerstvení Ano
  • Zkouška Ne

Benefity kurzu

Proč GDPR Intro? Zde se můžete zeptat na cokoli!

Představuje více než obecný výklad problematiky ochrany osobních údajů. Jde o exkluzivní manažerský průřez mezinárodně akreditovaným kurzem Data Protection Officer zaměřený na technické, procesní i strategické změny z praktického pohledu.

Data Protection Officer, resp. v ČR Pověřenec pro ochranu osobních údajů, byl ve spolupráci s advokátní kanceláří Rowan Legal homologován do českého legislativního prostředí. Tento tým vydal také první praktický komentář k GDPR, který si můžete objednat. 

Co jsme si pro vás v rámci kurzu připravili?

  • Příklady vypořádání se s GDPR v organizaci
  • Znalosti potřebné k zavedení GDPR do organizace
  • Komplexní soubor doporučení (procesní, technické, legislativní)
Benefity kurzu

Vít Lidinský

Ing. Vít Lidinský, Ph.D. je vedoucí komise pro akreditaci GDPR v oblasti produktů, procesů, služeb a také personálních osvědčení Data Protection Officer

Aktivně působí jako Lead Auditor pro standardy ISO/IEC 27001 (Information Security Management System), BS 10012 (Personal Information System) GDPR a eIDAS. V neposlední řadě vykonává praxi soudního znalec v oboru.

  • Od roku 2012 vykonává praxi soudního znalce z oboru ekonomika, odvětví ceny a odhady, se zvláštní specializací na informační systémy a ochranu osobních údajů.
  • Více jak 5 let byl vedoucí odd. a vrchní ředitel na Ministerstvu Informatiky, Ministerstvu zahraničních věcí České republiky a Státní pokladně Centrum sdílených služeb (odbory ICT).
  • Vystudoval Provozně Ekonomickou fakultu, obor informační managemen - ČZU. Zde získal postupně magisterský (Ing.) a doktorský titul (Ph. D.)

Potřebujete rychlou odpověď na otázku? Neváhejte nám napsat a zeptat se. Umíme pomoci s řadou případných problémů. Praktické tipy a rady získáte přímo od našich Auditorů. Je to tak jednoduché. Stačí položit dotaz.

Vit lidinsky approved trainer tx

Jan Cuřín

Absolvent ČVUT FEL, následně poradce s mezinárodním přesahem v oblasti implementace a optimalizace systému řízení informační a kybernetické bezpečnosti. Získané zkušenosti aplikuje z pozice akreditovaného Lead Auditora v oblastech ISMS a GDPR.

  • Autor standardů pro Cyber Security
  • Lead Auditor ISMS ISO/IEC 27001
  • Approved Trainer & Lead Auditor GDPR (EU 2016/679) dle ISO/IEC 17067

Potřebujete rychlou odpověď na otázku? Neváhejte nám napsat a zeptat se. Umíme pomoci s řadou případných problémů. Praktické tipy a rady získáte přímo od našich Auditorů. Je to tak jednoduché. Stačí položit dotaz.

Jan curin tx approved trainer

Luboš Trojan

Své bohaté zkušenosti získával na auditorských, manažerských a vedoucích pozicích ve společnostech, jako je

  • Kapsch
  • Český Telecom
  • Lucent Technologies a další..

Lubos trojan trainer auditor tx

Hledáte více, než školení?

+10 let zkušeností TAYLLORCOX s ochranou osobních údajů ve 4 krocích

#1. GDPR Audit Tool

Udělejte si audit shody s GDPR v profesionální kvalitě a zdarma. Výstupy vám ukáží co a v jakém rozsahu upravit.

Zahájit audit >

#2. GDPR vzory dokumentace

GDPR Accelerator Toolkit™ je sada všech klíčových dokumentů, která nám šetří čas na velkých i malých projektech.

Pořídit dokumentaci >

#3. Příručka pro DPO

Praktická příručka pro Pověřence na ochranu osobních údajů se zabývá profesionální přípravou na roli "Pověřence" 

Zakoupit knihu >


Další GDPR služby >

GDPR aktuálně

★ GDPR Dokumentace (šablony i vzory)

★ GDPR Dokumentace (šablony i vzory)

Věděli jste, že máte povinnost na vyžádání předložit GDPR Dokumentaci Úřadu pro ochranu osobních údajů, v rámci principu doložitelné odpovědnosti?

Zobrazit celý článek

GDPR DPO se zařadil do TOP 10 nejžhavějších pracovních nabídek

GDPR DPO se zařadil do TOP 10 nejžhavějších pracovních nabídek

Poptávka po odbornících v oblasti ochrany osobních údajů stále stoupá. V tomto roce jich bude chybět až 75tisíc.

Zobrazit celý článek

GDPR Audit Tool

GDPR Audit Tool

Připravte se na nové nařízení o ochraně osobních údajů, které vstoupí v platnost 25. května 2018 s Auditním nástrojem, který vyvinul certifikační orgán TAYLLORCOX. Nástroj je zatím dostupný zdarma!

Zobrazit celý článek

To musíte mít

Stáhněte si do mobilu svoji aplikaci dřív, než přijdete na kurz

Bezplatná mobilní aplikace pro manažery. Výkladový a překladový slovník, auditní nástroj.

Kromě auditního nástroje pro ochranu osobních údajů zde využijete konsolidované termíny a definice tisíců manažerských výrazů v oblasti řízení projektů, programů, portfolia, rizik, enterprise architektury, bezpečnosti a ochrany osobních údajů a dalších:

  • PRINCE2®, MSP®, MoP®
  • MoR®, ISMS, GDPR, ZokB
  • TOGAF, ArchiMate, ITIL &  ITSM a mnoho dalších

iOS, Android slovník >

To musíte mít

Jak kurz hodnotí absolventi?

V čem jsou naše reference výjimečné? Nejsou to jednorázové akce. K nám se lidé vrací rádi a nezavírají před námi dveře.

  • GDPR Anonymizováno
  • 08.10.18
  • Freelancer

Školitel dokázal zaujmout veškerým probraným tématem a to výstižně a věcně.

  • GDPR Anonymizováno
  • 08.10.18
  • Magistrát města Kladna

Děkuji za možnost se tohoto kurzu zůčastnit, rád budu absolvovat další.

  • GDPR Anonymizováno
  • 24.09.18
  • Freelancer

Není co vytknout, skvělý přístup.

  • GDPR Anonymizováno
  • 24.09.18
  • EmbedIT

Výborný.

  • Hana H.
  • 20.09.18
  • Městský úřad Břeclav

Velmi slušný výkon. 

  • Josef H.
  • 20.09.18
  • Městský úřad Břeclav

Perfektní, zajímavý s příklady z praxe.

  • GDPR Anonymizováno
  • 20.09.18
  • Městský úřad Břeclav

Doplnil jsem si znalosti v GDPR a dozvěděl praktické věci.

  • GDPR Anonymizováno
  • 20.09.18
  • Městský úřad Břeclav

Velmi dobrý. 

  • Dana Š.
  • 20.09.18
  • Městský úřad Břeclav

Velmi dobrý.

  • Jana P.
  • 20.09.18
  • Městský úřad Břeclav

Kurz byl přínosný.

Zobrazit dalších 10 recenzí absolventů

Podívejte se na úplný seznam referenčních klientů, kteří na nás nedají dopustit.

Vaše hodnocení
*****

Chcete to připravit na míru? Kontaktujte nás!

Zavolejte nám a my vám poradíme.

Jsme vám k dispozici na telefonním čísle +420 222 553 101 vždy od pondělí do pátku: 9:00 - 17:00.

*položky označené hvězdičkou jsou povinné

Chcete získat dárek k narozeninám?