GDPR

Obecné nařízení pro ochranu osobních údajů přináší silnější pravidla ochrany osobních údajů. Jak začít vám ukáže Audit - online a zdarma. GDPR dokumenty ke stažení za vás vyřeší, jak tyto požadavky implementovat. GDPR Kniha - Praktická příručka Pověřence poradí, jak zpracovávat data. S financováním vám pomůže dotace ve výši 80% z ceny kurzu.

Úvod do GDPR

Váš první krok ke shodě s GDPR. Získáte jasnou a přesnou odpověď na vaše dotazy.

Věděli jste, že musíte být připraveni prokázat udělený souhlas všech kontaktů? Téměř 90% účastníků na kurzu zjistilo, že v řadě případů mají vyžadování souhlasů protiprávní. Většina zpracovatelů osobních údajů nemá ani správný přehled o právních titulech pro jednotlivá zpracování.

Nejžádanější kurzy

Akreditované kurzy včetně EU certifikace Data Protection Officer, Leader, Auditor

Nový kurz na scéně! GDPR Data Protection Leader. Cílí na profesionály, vedoucí manažery a další exekutivní role, které řídí a mají ve své gesci Správce, Zpracovatele a Pověřence pro ochranu osobních údajů.

ÚOOÚ audit / kontrola

Obstojí vaše GDPR při kontrole, kterou provádí Úřad na ochranu osobních údajů?

Na tuto otázku vám odpoví workshopy vedené dlouholetým pracovníkem a vedoucím právního oddělení ÚOOÚ. V rámci kontroly se nevyhnete datovému auditu, přezkoumány budou požadavky na práva subjektů vč. odpovědí. Možná máte chyby v informačním memorandu. Každopádně ohroženi jsou nejvíce ti, kteří zanedbali přípravu, úmyslně - chybně či nelegálně zpracovávají data, nespolupracují s kontrolním orgánem, nebo neoznámí narušení ochrany dat. 

Implementace GDPR dle témat

Nejefektivnější řešení všech požadavků zajištění shody s EU GDPR

Naučíte se připravit nové a upravit stávající směrnice, procedury a povinnosti, které stanoví Obecné nařízené o ochraně osobních údajů. Včetně pracovních listů, politik, procesů, principů homologovaných do českého legislativního prostředí. Vyřešíte tak problémy s GDPR, snížíte náklady a eliminujete rizika spojená s vaší reputací.

Co o nás říkají klienti?

Novinky o GDPR aktuálně

Kritický update: GDPR v roce 2021+

Kritický update: GDPR v roce 2021+

28. ledna si již řadu let připomínáme Mezinárodní den ochrany osobních údajů. I letos to jistě je vhodná příležitost na chvíli se zastavit a s odstupem zhodnotit aktuální vývoj praxe i právního...

Zobrazit celý článek

GDPR certifikace, pečetě a známky pro doložení souladu s nařízením o ochraně osobních údajů

GDPR certifikace, pečetě a známky pro doložení souladu s nařízením o ochraně osobních údajů

Jednou ze změn, kterou obecné nařízení ochraně osobních údajů (GDPR) přineslo, je povinnost každé organizace dokládat soulad své činnosti s právními požadavky na řádné zpracování osobních...

Zobrazit celý článek

​ISO 27701. Nový standard pro systém ochrany osobních údajů a certifikaci GDPR

​ISO 27701. Nový standard pro systém ochrany osobních údajů a certifikaci GDPR

GDPR je s námi již více, než rok Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, GDPR, je již plně účinné déle než rok. Od letošního dubna máme i nový zákon č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů,...

Zobrazit celý článek

★ GDPR Dokumentace (šablony i vzory)

★ GDPR Dokumentace (šablony i vzory)

Věděli jste, že máte povinnost na vyžádání předložit GDPR Dokumentaci Úřadu pro ochranu osobních údajů, v rámci principu doložitelné odpovědnosti?

Zobrazit celý článek

GDPR DPO se zařadil do TOP 10 nejžhavějších pracovních nabídek

GDPR DPO se zařadil do TOP 10 nejžhavějších pracovních nabídek

Poptávka po odbornících v oblasti ochrany osobních údajů stále stoupá. V tomto roce jich bude chybět až 75tisíc.

Zobrazit celý článek

Metodika posouzení vlivu na ochranu osobních údajů (DPIA)

Metodika posouzení vlivu na ochranu osobních údajů (DPIA)

GDPR přináší řadu nových postupů pro zajištění souladu zpracování osobních údajů s právními požadavky. Například Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů (Data Protection Impact Assesment, DPIA),...

Zobrazit celý článek

Víte, že... ISO 27001 výrazně usnadní implementaci GDPR?

Víte, že... ISO 27001 výrazně usnadní implementaci GDPR?

ISO 27001 má s GDPR mnoho společného. Určitě víc, než se vám na první pohled zdá. Jak může ISO 27001 pomoci se zajištěním shody EU Nařízením GDPR?

Zobrazit celý článek

Ignorujete pozici Pověřence, protože se na vás přímo nevztahuje? Děláte chybu!

Ignorujete pozici Pověřence, protože se na vás přímo nevztahuje? Děláte chybu!

Nevztahuje se na vás povinnost pověřence, proto se jím nemusíte zabývat? Omyl. Informace a zejména ty, které mají povahu osobních údajů, jsou cenným aktivem každé organizace. A GDPR nařízení se...

Zobrazit celý článek

GDPR Audit Tool

GDPR Audit Tool

Připravte se na nové nařízení o ochraně osobních údajů, které vstoupí v platnost 25. května 2018 s Auditním nástrojem, který vyvinul certifikační orgán TAYLLORCOX. Nástroj je zatím dostupný zdarma!

Zobrazit celý článek

Jakou kvalifikaci a jaký kurz potřebuje Pověřenec pro ochranu osobních údajů?

Jakou kvalifikaci a jaký kurz potřebuje Pověřenec pro ochranu osobních údajů?

Má to být právník, nebo je lepší agendu delegovat na IT? Jakou roli hraje HR, Marketing, Interní Audit? Kdo má nejlepší předpoklady stát se DPO?

Zobrazit celý článek

10 nejčastějších omylů o GDPR

10 nejčastějších omylů o GDPR

Úřad pro ochranu osobních údajů zpracoval desatero nejčastějších omylů či zavádějících tvrzení o obecném nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). 

Zobrazit celý článek

GDPR aplikace

Stáhněte si do mobilu svoji aplikaci dřív, než přijdete na kurz

Bezplatná mobilní aplikace pro manažery. Výkladový a překladový slovník, auditní nástroj.

Kromě auditního nástroje pro ochranu osobních údajů zde využijete konsolidované termíny a definice tisíců manažerských výrazů v oblasti řízení projektů, programů, portfolia, rizik, enterprise architektury, bezpečnosti a ochrany osobních údajů a dalších:

  • PRINCE2®, MSP®, MoP®
  • MoR®, ISMS, GDPR, ZokB
  • TOGAF, ArchiMate, ITIL &  ITSM a mnoho dalších

iOS, Android slovník >

GDPR aplikace

Chcete to připravit na míru? Kontaktujte nás!

Zavolejte nám a my vám poradíme.

Jsme vám k dispozici na telefonním čísle +420 222 553 101 vždy od pondělí do pátku: 9:00 - 17:00.

*položky označené hvězdičkou jsou povinné

Chcete získat dárek k narozeninám?