GdprGDPR

Obecné nařízení pro ochranu osobních údajů přináší silnější pravidla ochrany osobních údajů. Jak začít vám ukáže GDPR Audit - online a zdarma. GDPR dokumenty ke stažení za vás vyřeší, jak tyto požadavky implementovat. GDPR Kniha - Praktická příručka Pověřence poradí, jak zpracovávat data. S financováním vám pomůže dotace ve výši 80% z ceny kurzu.

Úvod do GDPR

Váš první krok ke shodě s GDPR. Získáte jasnou a přesnou odpověď na vaše dotazy.

Manažerský úvod do zpracování osobních údajů: změny oproti zák. 101/200Sb na GDPR. Právní důvody zpracování. Práva subjektů údajů. Pověřenec pro ochranu osobních údajů (role, práva a povinnosti). Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů. Porušení zabezpečení osobních údajů. Kodexy chování. Audit shody s Nařízení (EU) 2016/679 GDPR + RoadMapa implementace a další tipy...

Základy GDPR

Akreditovaný kurz včetně EU certifikace Data Protection Officer, i GDPR Auditor

Nejžádanější kurz GDPR Akademie: Pověřence pro ochranu osobních údajů vás komplexně připraví na roli Správce, Zpracovatele, zkrátka na změny, které mají dopady na vaše podnikání od 25.5.2018 Navazující GDPR Auditor je pro ty z vás, kteří se ochraně dat chcete věnovat na profesionální úrovni.

Implementační Workshopy dle témat

Nejefektivnější řešení všech požadavků zajištění shody s EU GDPR

Naučíte se připravit nové a upravit stávající směrnice, procedury a povinnosti, které stanoví Obecné nařízené o ochraně osobních údajů. Včetně pracovních listů, politik, procesů, principů homologovaných do českého legislativního prostředí. Vyřešíte tak problémy s GDPR, snížíte náklady a eliminujete rizika spojená s vaší reputací.

Četli jste?

★ GDPR Dokumentace (šablony i vzory)

★ GDPR Dokumentace (šablony i vzory)

Věděli jste, že máte povinnost na vyžádání předložit GDPR Dokumentaci Úřadu pro ochranu osobních údajů, v rámci principu doložitelné odpovědnosti?

Zobrazit celý článek

GDPR DPO se zařadil do TOP 10 nejžhavějších pracovních nabídek

GDPR DPO se zařadil do TOP 10 nejžhavějších pracovních nabídek

Poptávka po odbornících v oblasti ochrany osobních údajů stále stoupá. V tomto roce jich bude chybět až 75tisíc.

Zobrazit celý článek

GDPR Audit Tool

GDPR Audit Tool

Připravte se na nové nařízení o ochraně osobních údajů, které vstoupí v platnost 25. května 2018 s Auditním nástrojem, který vyvinul certifikační orgán TAYLLORCOX. Nástroj je zatím dostupný zdarma!

Zobrazit celý článek

Jakou kvalifikaci a jaký kurz potřebuje Pověřenec pro ochranu osobních údajů?

Jakou kvalifikaci a jaký kurz potřebuje Pověřenec pro ochranu osobních údajů?

Má to být právník, nebo je lepší agendu delegovat na IT? Jakou roli hraje HR, Marketing, Interní Audit? Kdo má nejlepší předpoklady stát se DPO?

Zobrazit celý článek

Chcete to připravit na míru? Kontaktujte nás!

Zavolejte nám a my vám poradíme.

Jsme vám k dispozici na telefonním čísle +420 222 553 101 vždy od pondělí do pátku: 9:00 - 17:00.

*položky označené hvězdičkou jsou povinné

Chcete získat dárek k narozeninám?