Gdpr icon
GDPR vzory dokumentů a směrnic pro implementaci

Vaše první pomoc při tvorbě dokumentace GDPR

Icon document

Stáhněte si ukázky dokumentů

Obsahuje Směrnice pro nakládání s informacemi, Projekt GDPR Implementace - Starter Kit a Licenční smlouvu.

Stáhnout zdarma

Řádně zdokumentovat, že vaše organizace splňuje nová pravidla pro ochranu osobních údajů, je jeden z nejnáročnějších požadavků Nařízení GDPR. Jak vám tato dokumentační základna pomůže?

  • -95% úspora za právníky a poradce
  • Ověřená na 1000+ velkých i malých klientech
  • Komplexní, přesto anti-byrokratická GDPR dokumentace
  • Verifikováno dlouholetým vedoucím právního odd. ÚOOÚ
  • Pokryje i oblasti, které žádný software nevyřeší. Dokumenty jsou z 80% předvyplněny k okamžitému použití.. Ve formátu MS Office, k okamžitému nasazení.
GDPR vzory dokumentů a směrnic pro implementaci
od 5 990 KčPůvodní cena: 20 000 KčZjistit více

EU

Jednoznačně nejucelenější GDPR vzory, šablony i směrnice všech potřebných dokumentů. Navrženo GDPR auditory, verifikováno dlouholetým vedoucím pracovníkem právního odd. Úřadu pro ochranu osobních údajů. I vy dokážete jednoduše splnit požadavky Nařízení (EU) 2016/679 GDPR. Bez byrokracie a zbytečných software aplikací.

GDPR Accelerator Toolkit™  obsahuje vzory smluv, souhlasů, prohlášení, směrnic, metodické pokyny k analýze rizik, posouzení dopadů na ochranu, zpracovatelskou smlouvu a řadu dalších šablon, které jsou připravené k okamžitému nasazení.

GDPR šablony v nepřekonatelné v kvalitě

Jednoznačně nejúspěšnější GDPR vzory a šablony dokumentů

Celá sada vzorových dokumentů byla tvořena týmem certifikovaných auditorů a soudních znalců TAYLLORCOX, kteří se řadu let specializují na oblast ochrany osobních údajů.

Tyto materiály mají za cíl usnadnit implementaci GDPR ve vašem podnikání či společnosti a snížit celkové náklady na její implementaci. GDPR Akcelerátor Toolkit™ obsahuje dokumenty, jejichž individuální pořízení pro vás může znamenat nepoměrně vyšší náklady.

Výstupní kontrolu nad dokumentací zastřešil expert, který se tématice práva a praxe zpracování osobních údajů věnuje více než 10 let. Dlouholetý vedoucí pracovník právního oddělení Úřadu pro ochranu osobních údajů, František Nonnemann. Mj. autor bestselerů a užitečných nástrojů v portfoliu TAYLLORCOX.

Jak konkrétně Vám pomůže se zavedením nových pravidel na ochranu osobních údajů?

Chcete-li plnit požadavky GDPR , musíte vědět CO vytvořit, nebo aktualizovat a JAK to upravit. A potřebujete kvalifikovanou (nejlépe certifikovanou) personu, která bude za ochranu osobních dat v organizaci zodpovídat: Data Protection Officer (v českém překladu Pověřenec ochrany osobních údajů).

Některé požadavky jsou jednoduché a zvládnete je sami. Ty složitější vyžadují např. změnu obchodních procesů, nastavení interních pravidel a směrnic. A přesně pro tyto účely jsme připravili tuto dokumentační základnu.

GDPR Accelerator Toolkit™

obsahuje kompletní dokumentační základnu ready-to-use šablon, pracovních listů, politik, procesů, principů a schémat homologovaných do českého legislativního prostředí.

GDPR vzory dokumentů a směrnic pro implementaciod 5 990 KčPůvodní cena: 20 000 KčZjistit více

Kompletně v češtině a v plném rozsahu zde naleznete

  • Analýzu relevantních požadavků z pohledu GDPR
  • Bezpečnostní opatření pro pokrytí identifikovaných rizik
  • Metodické šablony a formuláře pro organizační i technická opatření
  • Šablony pro splnění legislativních požadavků v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Formát dokumentační základny GDPR Accelerátoru

  • Šablony
  • Vzorové scénáře
  • Metodické pokyny k produktu GDPR Accelerator™

Získáte tak vše. Od identifikace požadavků, přes provedení kontroly souladu až po zavedení systému ochrany osobních údajů.

Struktura GDPR dokumentace

Nevymýšlejte vymyšlené. GDPR Accelerator Toolkit je komplexní projektová dokumentace, bez které se žádný úspěšný projekt GDPR nemůže obejít.

Obsahuje z 80% předpřipravné šablony smluv, vzory formulářů, povinných procedur a směrnic pro management i zaměstnance. Jednoduše do připravených polí vyplníte iniciály své společnosti, organizační strukturu a dokument je hotov.

Jedná se tedy o sadu best practice, která je ověřena 1000+ hodin auditorů, právníků a soudních znalců v oboru ochrany osobních údajů. Mnohem snadněji tak aktualizujete stávající a vytvoříte nové směrnice, postupy a procedury.

Tyto dokumenty doslova akcelerují přístup k ochraně a zpracování osobních údajů do úrovně "GDPR Compliance", tedy plné shody s EU Nařízením 2016/679.

GDPR Accelerator Toolkit™ dokumentace je kompletně ve formátu Microsoft Office, tedy plně editovatelná a snadno přizpůsobitelná, pro okamžité použití

Šablony dokumentů dle oblastí

Mapování

  • Metodika mapování
  • Šablona mapování účelů a použití

Bezpečnost

  • Analýza rizik
  • Seznam rizik
  • Metodika analýzy rizik

Práva subjektů

  • Spisový a skartační řád
  • Specifikace požadavků na systémy
  • Pravidla pro nakládání s informacemi

Právo

  • Registr porušení
  • Záznam o zpracování
  • Smlouva se zpracovateli
  • Prohlášení o aplikovatelnosti
  • Požadavek subjektu na přístup
  • Souhlas se zpracováním
  • Souhlas se zpracováním dětí
  • Odvolání souhlasu
  • Odvolání souhlasu dětí

Přínosy GDPR Akcelerátoru

1Garantujeme aktualizaci dokumentů v rámci během až na 2 roky od zahájení účinnosti GDPR, tj. 25.5. 2018

2Za zlomek ceny získáte profesionálně zpracované know-how od vedoucích auditorů a členů legislativní rady pro GDPR.

3Dokumentační základna povinných i doplňkových šablon je použitelná u malých i velkých organizací napříč odvětvími.

4S tímto řešením nebude problém integrovat ochranu osobních údajů GDPR do aktuálních směrnic, pravidel a procesů.

5Vytvoříte si i nová pravidla a nastavíte principy zodpovědnosti. V profesionálně připravených a naformátovaných šablonách.

6Dokumentace vznikala postupně z úspěšných projektů GDPR Compliance přímo z rukou GDPR Lead Auditorů a soudních znalců v oboru.

7Všechny šablony jsou snadno použitelné a jednoduše přizpůsobitelné. Jde o ideálního pomocníka pro zajištění souladu s Evropským nařízením GDPR.

8Získáte více, než projektovou dokumentaci. Jde o kompletní dokumentační základnu, která vám ušetří finance i čas investovaný do zajištění shody s GDPR.

9Je určen všem, kteří pracují s osobními údaji v elektronické i tištěné podobě. Na základě získaných zkušeností obsahuje řadu vylepšení, které vám usnadní úplné pokrytí požadavků GDPR.

Reference mluví za nás…

Věděli jste, že naše školení, certifikace, audity, praktické workshopy a další služby využívají Czech TOP 100…?

Jak dál?

Nemusíte mít obavy, že si s GDPR Akcelerátorem nebudete vědět rady. Ukážeme vám, jak implementovat procesní změny, organizační opatření, záznamy o činnostech, nebo jak nastavit spolupráci s dozorovým orgánem.

Pro tyto a další životní situace tu jsou GDPR Workshopy. Nejlepší forma podpory pro zajištění shody s nařízením na ochranu osobních údajů. To Vám garantujeme.

Využijte tuto odbornou platformu workshopů vedených GDPR Lead Auditorem!

Hledáte více, než šablony?

Využijte odbornou platformu GDPR Lead Auditorů a navštivte odborné Workshopy, na kterých si vyřešíte všechny otázky týkající se implementace. Ostatní zvládnete sami!

Implementace GDPR v jednotlivých krocích

Vstupní audit i samotnou implementaci opatření pro ochranu osobních údajů zvládnete s nejpropracovanější dokumentační základnou šablon, checklistů, vzorových smluv, směrnic, procedur a metodik snadno.

V následujícím přehledu je vyjmenován seznam dostupných šablon ve verzi STANDARD / BUSINESS včetně konkrétních ukázek a použití. Zpracováním uvedených checklistů dosáhnete ve vašem podnikání/společnosti shody s nařízením GDPR.

  1. Úvodní analýza

    1. Identifikace slabých míst souladu s GDPR pomocí nástroje GDPR self assessment
    2. Stanovení priorit pro implementaci GDPR
  2. Zmapování stavu zpracování osobních údajů

    1. Zmapování informačních toků a stavu zpracování údajů pomocí metodiky pro mapování datasetů
    2. Zpracování uceleného výstupu z mapování datasetů
  3. Nastavení odpovědnosti

    1. Specifikace požadavků na změnu či vývoj systémů pro dosažení shody s GDPR
    2. Příprava vnitřního předpisu: Směrnice o zpracování osobních údajů
    3. Příprava vnitřního předpisu: Směrnice o zpracování žádostí o výkon práva subjektu údajů
    4. Příprava vnitřního předpisu: Spisový a skartační řád
    5. Vypracování Statutu pověřence pro ochranu osobních údajů
    6. Zavedení organizačních a technických opatření k ochraně osobních údajů
    7. Posouzení a nastavení vnitřních pravidel pro práci s foto a video záznamy
  4. Bezpečnost dat

    1. Analýza rizik vyplývajících ze zpracování dat pro organizaci a pro subjekt údajů pomocí metodiky
    2. Zpracování uceleného seznamu identifikovaných rizik pro organizaci a pro subjekt údajů
  5. Dokumentace

    1. Příprava šablony souhlasu se zpracováním osobních údajů
    2. Příprava šablony souhlasu se zpracováním osobních údajů osoby mladší 16 let
    3. Formulář pro odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů
    4. Formulář pro odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů osoby mladší 16 let
    5. Formulář pro přijetí žádosti o přístup k osobním údajům
    6. Vzorová smlouva o zpracování osobních údajů pro posouzení současné smluvní dokumentace a úpravu nových smluv
    7. Vypracování záznamů o činnostech zpracování
    8. Vzorová smlouva o zpracování osobních údajů pro posouzení současné smluvní dokumentace a úpravu nových smluv

Vyberte si svou verzi GDPR dokumentace Accelerator Toolkit™

Book

Živnostníci

Pro živnostníky a malé podniky

5 990 Kč

Cena s DPH: 6 589 Kč

BUSINESS

Pro firmy a korporace

9 990 Kč

Cena s DPH: 10 989 Kč

UNLIMITED

Neomezený počet licencí pro další implementace

Individuální

GDPR self-assessment
Mapování datasetů (základní šablona)
Mapování datasetů (vzorové datasety)
Metodika mapování datasetů
Pravidla pro nakládání s informacemi (obecná směrnice)
Směrnice o zpracování osobních údajů (konkrétní směnice)
Směrnice o zpracování žádostí o výkon práva subjektu údajů
Statut pověřence pro ochranu osobních údajů
Specifikace požadavků na systémy (zadání pro změn systému zpracovávajícího osobní údaje)
Spisový a skartační řád
Metodika provedení analýzy rizik
Seznam rizik
Souhlas se zpracováním osobních údajů (univerzální formulář)
Souhlas se zpracováním osobních údajů (univerzální formulář) - dítě
Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů (univerzální formulář)
Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů (univerzální formulář) - dítě
Požadavek subjektu údajů na přístup k osobním údajům
Prohlášení o aplikovatelnosti
Registr interních porušení zabezpečení osobních údajů
Záznam o zpracování osobních údajů
Check list pro zpracovatelské smlouvy
Smlouva o zpracování osobních údajů (vzorová smlouva)
Metodika práce s foto a video záznamy
Vzorová technická a organizační opatření k ochraně osobních údajů
Příručka pověřence pro ochranu osobních údajů

Živnostníci

5 990 Kč

Cena s DPH: 6 589 Kč

BUSINESS

9 990 Kč

Cena s DPH: 10 989 Kč

UNLIMITED

Individuální

Více informací
Book

BUSINESS

Pro firmy a korporace

9 990 Kč

Cena s DPH: 10 989 Kč

GDPR self-assessment
Mapování datasetů (základní šablona)
Mapování datasetů (vzorové datasety)
Metodika mapování datasetů
Pravidla pro nakládání s informacemi (obecná směrnice)
Směrnice o zpracování osobních údajů (konkrétní směnice)
Směrnice o zpracování žádostí o výkon práva subjektu údajů
Statut pověřence pro ochranu osobních údajů
Specifikace požadavků na systémy (zadání pro změn systému zpracovávajícího osobní údaje)
Spisový a skartační řád
Metodika provedení analýzy rizik
Seznam rizik
Souhlas se zpracováním osobních údajů (univerzální formulář)
Souhlas se zpracováním osobních údajů (univerzální formulář) - dítě
Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů (univerzální formulář)
Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů (univerzální formulář) - dítě
Požadavek subjektu údajů na přístup k osobním údajům
Prohlášení o aplikovatelnosti
Registr interních porušení zabezpečení osobních údajů
Záznam o zpracování osobních údajů
Check list pro zpracovatelské smlouvy
Smlouva o zpracování osobních údajů (vzorová smlouva)
Metodika práce s foto a video záznamy
Vzorová technická a organizační opatření k ochraně osobních údajů
Příručka pověřence pro ochranu osobních údajů

BUSINESS

9 990 Kč

Cena s DPH: 10 989 Kč

Více informací
Book

UNLIMITED

Neomezený počet licencí pro další implementace

Individuální

GDPR self-assessment
Mapování datasetů (základní šablona)
Mapování datasetů (vzorové datasety)
Metodika mapování datasetů
Pravidla pro nakládání s informacemi (obecná směrnice)
Směrnice o zpracování osobních údajů (konkrétní směnice)
Směrnice o zpracování žádostí o výkon práva subjektu údajů
Statut pověřence pro ochranu osobních údajů
Specifikace požadavků na systémy (zadání pro změn systému zpracovávajícího osobní údaje)
Spisový a skartační řád
Metodika provedení analýzy rizik
Seznam rizik
Souhlas se zpracováním osobních údajů (univerzální formulář)
Souhlas se zpracováním osobních údajů (univerzální formulář) - dítě
Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů (univerzální formulář)
Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů (univerzální formulář) - dítě
Požadavek subjektu údajů na přístup k osobním údajům
Prohlášení o aplikovatelnosti
Registr interních porušení zabezpečení osobních údajů
Záznam o zpracování osobních údajů
Check list pro zpracovatelské smlouvy
Smlouva o zpracování osobních údajů (vzorová smlouva)
Metodika práce s foto a video záznamy
Vzorová technická a organizační opatření k ochraně osobních údajů
Příručka pověřence pro ochranu osobních údajů

UNLIMITED

Individuální

Více informací

Živnostníci

5 990 Kč

Cena s DPH: 6 589 Kč

BUSINESS

9 990 Kč

Cena s DPH: 10 989 Kč

UNLIMITED

Individuální

Copyright © 2018 TAYLLORCOX. Žádná část tohoto dokumentu nesmí být kopírována žádným způsobem bez písemného souhlasu majitelů autorských práv. Autorská a jiná díla odvozená z tohoto díla podléhají ochraně autorských práv vlastníků.

Nejžádanější materiály

Gdpr vzory dokumentu box tayllorcoxGDPR Šablony
GDPR Dokumentace Standard verze

GDPR pro živnostníky, malé podniky atd. Předvyplněné vzory všech potřebných dokumetů. Snadné řešení od A - Z

Akce
Bestseller

Cena5 990 Kč

Gdpr vzory dokumentu box tayllorcoxGDPR Šablony
GDPR Dokumentace Business verze

GDPR vzory dokumentů a směrnic určené pro firmy, korporace a veřejnou správu 

Akce
Bestseller

Cena9 990 Kč

Prince2 agile guidancePRINCE2 knihy
PRINCE2 Agile® Guidance

Komplexní manuál přináší nejaktuálnější návod jak zvládnout agilní řízení projektů

Bestseller

Cena2 951 Kč

Managing successful projects with prince2 v 17PRINCE2 knihy
Managing Successful Projects with PRINCE2 v.17

Nejnovější PRINCE2 Manuál zavádí nové termíny a pojmy, v přehlednější struktuře

Bestseller

Cena2 523 Kč

Rackmultipart20181113 26329 ke6w0oGDPR Knihy
Praktická příručka Pověřence pro ochranu osobních údajů

Praktická příručka (nejen pro pověřence) pomůže všem, kteří zpracovávají osobní údaje, nebo nastavují pravidla dle GDPR.

Akce
Bestseller

Cena299 Kč

Chcete získat dárek k narozeninám?