Pověřenec pro ochranu osobních údajů roku!

Spolek pro ochranu osobních údajů hledá nejlepšího pověřence pro ochranu osobních údajů roku. Znáte ho? Tak ho nominujte!

Nejlepší DPO za rok 2023

Spolek pro ochranu osobních údajů již pošesté hledá nejlepšího pověřence pro ochranu osobních údajů (za rok 2023). Spolek hodlá ocenit toho, kdo plní nelehké úkoly pověřence podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů, a zároveň přináší něco navíc. Pověřenec, který hledá kreativní řešení pro ochranu a správu osobních údajů či jejich zabezpečení, sdílí svoje zkušenosti s dalšími profesionály a širší veřejností nebo jinak přispívá ke zvýšení úrovně ochrany údajů a ochrany soukromí v České republice.

Je jedno, jestli pověřenec působí v mezinárodní korporaci, menší tuzemské firmě, na ministerstvu, v samosprávě či jiné organizaci. Důležité je, jestli funkci pověřence v roce 2023 vykonával alespoň po dobu 6 měsíců.

Nominovat pověřence může každý!

Znáte takovéto pověřence? Tak ho nominujte prostřednictvím tohoto formuláře.

Spolek pro ochranu osobních údajů nominace přijímá do 31. března 2024. Pověřence pak vyhodnotí odborná porota a výsledky budou vyhlášeny na konci května v Praze. Paralelně s výsledky podobného ocenění, které pořádá slovenský Spolek pre ochranu osobných údajov.

Více informací k ocenění, výsledky předchozích ročníků i pravidla pro hodnocení nominovaných pověřenců naleznete zde.

článek byl převzat z gdpr.cz

Chcete získat dárek k narozeninám?