Ceny zkoušek PeopleCert vyletí nahoru. Jak ušetřit tisíce?

PeopleCert koupil Axelos a chystá výrazné zdražení od 1.2.2022. Ke zkouškám přidává povinné e-Booky. Zcela ruší papírové testy. Online zkoušky budou výrazně dražší a nově si připlatíte i za cvičné testy.

Víme první

PeopleCert koupil Axelos a chystá výrazné zdražení certifikací od 1.2.2022

PeopleCert od 1. února 2022 přichází s novým ceníkem a mění pravidla certifikačních zkoušek. Může si to dovolit, koupil 100% akcií Axelos. Z Examination Institutu, který dodnes pouze spravoval certifikace se tak stává i vlastník metodik, které patří mezi nejžádanější a nejlépe placené certifikace:

Co to znamená pro vaše certifikace?

PeopleCert změny pravidel a cen podrobněji v praxi od 1. února 2022

  • Papírové testy končí. Zkoušky již jedině online (za příplatek)
  • Testovací otázky (nanečisto), tzv. Mock Exam budou online (za příplatek)
  • Ke zkouškám (ano, i Foundation) přikládá PeopleCert i povinný e-book (za příplatek)

Jak ušetřit i desítky tisíc

Přinášíme tipy, jak zdražení obejít a ušetřit nejenom peníze, ale i drahocenný čas. Vše přehledně v rozboru TAYLLORCOX.

Papírové testy končí. Už jen online zkoušky. Online proctoring.

Světla, kamera, zkouška! Papírové zkoušky končí. Zcela. Od 1.2.2022 budou nedostupné. V době pandemie se pochopitelně poptávka po certifikacích přesunula zejména do online podoby (virtuální kurzy a online zkoušky). PeopleCert se rozhodl papírovou verzi pohřbít úplně.

Zkoušky budou nově probíhat pouze online. A nebude to zadarmo. Poplatek za online zkoušku bude v desítkách €. Jde o náklady na OLP supervizora (Online Proctoring), který dozoruje vaši zkoušku skrz webovou kameru. 

Přestože se PeopleCert snaží automatizovat celý proces zkoušky v rámci svého ekosystému, jejich webový portál není pro každého úplně srozumitelný. Další problém je jazyková bariéra. ExamShield (platforma pro složení zkoušky) je zatím ke stažení jen pro Windows (Microsoft Store). Od 1.2.2022 by měla být dostupná i pro Mac OS. Ale zda bude schválená i v Apple Store zatím není jasné. 

Proto vám i nadále budeme nad rámec poskytovat maximální full servis v procesu certifikace. Nadále je možné ji složit v rámci kurzu ihned (doporučujeme). 

TAYLLORCOX vždy pečuje o bezpečné a spolehlivé podmínky pro složení jakékoliv zkoušky. Provedeme vás celým procesem. Zkrátka se postaráme o to, že zkouška bude pohodlná, bezpečná a bez stresujících okolností.

Zapamatujte si:
  • Papírové verze zkoušek skončí k 1.2.2022
  • Digitální verze zkoušky je dražší (viz nový ceník PeopleCert)
  • K ceně za certifikaci je navíc účtován poplatek za online proctoring (supervizor zkoušky)

Ke zkouškám povinný PeopleCert e-Book: CORE GUIDANCE

Když online, tak i knihy. Nově vám PeopleCert přibalí k certifikační zkoušce digitální knihu, kterou pro danou metodiku doporučuje. Jednoduše samotná certifikace nepůjde objednat. To zásadně zvyšuje cenu za certifikační zkoušku.

Je přitom jedno, že knihu třeba daná úroveň nevyžaduje, nebo je dokonce kontraproduktivní. Digitální verze knihy je tedy standard, za který si připlatíte (nedílnou součástí zkoušky) a nezbývá, než ho akceptovat.

Tištěná verze knih bude dále dostupná, pochopitelně za další příplatek. Pokud se u vyšších zkoušek používá stejná kniha, PeopleCert vám ji nebude znovu účtovat.

Ilustrační příklad: Absolvent PRINCE2® Foundation bude platit nově za zkoušku €364 (doporučená maloobchodní cena). Ale test je dostupný už jen online (příplatek desítky €) a k této certifikaci navíc dostane knihu cca +64€. Pokud budete chtít knihu v tištěné podobě, je zde příplatek další desítky €.

PeopleCert, Axelos, TAYLLORCOX


Zdražení se týká celého portfolia, tj. PRINCE2, ITIL, MSP, MoP, P3O, MoR. Vyšší ceny budou účtovány od 1.2.2022 I tak je ale možné v příštím roce absolvovat certifikaci za výhodnějších podmínek, podle aktuálního ceníku (bez eBooku a dalších poplatků). Jak?

Stačí objednat certifikační kurz nyní a vyčerpat jej můžete i v příštím roce. Ceny vám zafixujeme nyní a garantujeme, že nebudou navýšeny ani po zdražení od 1.2.2022

Nyní máte jedinečnou šanci zabránit navýšení cen. Rádi vám vystavíme vouchery na certifikační zkoušky. Čím dříve je objednáte, tím lépe. Jejich počet pro předobjednávku není neomezený.

TAYLLORCOX garantuje konkurenceschopné ceny s přidanou hodnotou pro B2B i B2C

PeopleCert přes plošné zdražování podporuje partnery s přidanou hodnotou a velkým odběrem certifikačních zkoušek. Díky tomu vám z pozice leadera na trhu doručujeme vždy nejlepší poměr ceny a kvality. 

Netvrdíme, že levnější nabídku nikdy nikde neseženete. Ale levněji to v kvalitě, která znamená i komfortní složení certifikace zkrátka již udělat nelze. TAYLLORCOX ze zisku zpětně financuje rozvoje materiálů, ověřuje znalosti i trendy na projektech.

Neustále vzdělává své trenéry a auditory tak, abychom vám zajistili aktuální know-how z knihoven, které nejsou běžným trenérům dostupné a stále se vyvíjí. Díky tomu vám můžeme pravidelně servírovat čerstvé a v praxi osvědčené know-how.

Cenotvorba PeopleCert 2022 únor a dále v praxi:

Sloupec "Nyní" zobrazuje orientační ceny TAYLLORCOX v případě papírové zkoušky, která bude od 1.2.2022 zrušena. Další sloupec "Od 1.2.2022" zobrazuje ceny PeopleCert a poslední sloupec "Úspora s TX" ilustruje úsporu nákladů na osobu v případě objednání certifikace do 31.1.2022.

Proč certifikaci PeopleCert od TAYLLORCOX?

Srozumitelný a praktický výklad je důvodem, proč jsme se opakovaně zařadili do TOP 10 nejlepších ATO v celé Evropě. Jako jediní v ČR i SK. V kurzech řešíme praktickou implementaci s měřitelnými přínosy.

Díky našemu dominantnímu postavení na trhu Best Management Practice máme skvělé podmínky, které udržují naše náklady nízké a pro vás to znamená, že získáte stále nejlepší ceny na trhu.

Naše zakládající ATO získalo akreditaci již v roce 1994. Jde o jednu z prvních 3 vzdělávacích organizací, které byly ve Velké Británii schváleny UK Cabinet Office (Britskou vládou) za účelem poskytování akreditovaných kurzů.

Další dotazy a odpovědi

Zatím nemáme od PeopleCert informace, jak to bude s cenou za certifikaci v případě opravné zkoušky. Tuto stránku budeme průběžně aktualizovat. Pokud máte více otázek, můžete využít níže uvedený formulář, nebo si rezervovat online meeting s našimi experty

Chcete získat dárek k narozeninám?