Manažerské simulace? Klíč k osvojení si teorie.

Profesionální manažerské hry vám nasimulují ty největší výzvy a naučí vás řízení změn, projektů a plnění strategických cílů. Osvědčené simulace zahrnují profesní rozvoj a osvojení si metodik na úrovni procesů, projektů, řízení IT a kooperaci s Byznys oddělením.

Nejlépe vám utkví v paměti to, co prožijete na vlastní kůži. To je důvod, proč stále roste obliba manažerských her neboli byznysových simulací, které jsou nejnovějším trendem  v manažerském vzdělávání a obrovským hitem pro rok 2019. 

Na první pohled se zdá, že jde o dětskou hru.

Herní plán, kartičky s úkoly, rozdělené role… Dovedete si představit, že top management vaší firmy nebo váš IT tým na celý den opustí kancelář a bude stavět pyramidy, plánovat start Apolla 13 nebo prodávat pizzu? Věřte, že se vám to vyplatí. 

Ať už máte problém s fungováním firemních procesů, řízení vašich projektů pokulhává, nebo vázne komunikace uvnitř týmů, či mezi nimi, byznysové simulace jsou tím pravým řešením. 

A oceníte je i tehdy, když vše běží, jak má, ale vy chcete dále pracovat na svých manažerských dovednostech a v praxi si osvojit metodiky, jako je ITIL, PRINCE2, DevOps  či SCRUM

Při simulaci si pomocí reálného příběhu na vlastní kůži vyzkoušíte, jak se vypořádat s náročným úkolem, a zjistíte, kde máte rezervy. 

Manažerské hry Apollo 13 (ITIL / ITSM), Challenge of Egypt (PRINCE2 / SCRUM / Agile), Grab@Pizza (ITIL / IT4IT) a Phoenix Project (DevOps), které školí zkušení lektoři ze společnosti TAYLLORCOX, jsou zaměřené na manažerské a projektové řízení, zlepšení spolupráce mezi odděleními napříč firmou či zvýšení efektivity IT. Takto orientovaných školení je na trhu samozřejmě spousta, ale rozdíl je v zážitku a praktické zkušenosti.  

Nový pohled na věc.
ITIL & IT Governance & Business v krizovém projektu

Když během jediného dne neprodáte 12,5 milionu kusů pizzy, vaše firma se nedostane z červených čísel!

A vy brzy po zahájení hry zjišťujete, že cíl nejspíš nesplníte. Nefungují vám klíčové procesy, IT nekomunikuje s byznysem, firma není schopna reagovat na změny, projekt řídí všichni a vlastně nikdo. 

Po zpětné vazbě od lektora to zkoušíte dát do pořádku  a zachránit, co se dá. To vše pod tlakem, ve spolupráci s množstvím kolegů na různých pozicích a v roli, o níž jste dosud měli jen matnou představu. 

"Propadl jsem hře, vybočil jsem ze stereotypu, prožil jsem silný příběh, získal jsem nový pohled na věc"

tak o byznysových simulacích hovoří ti, kdo si je sami vyzkoušeli. A pomocí skutečného prožitku pochopili, co v konkrétních situacích nefunguje, kde vznikají problémy, jak je co nejefektivněji řešit a hlavně: jak vše přenést do praxe ve vlastní firmě či projektu. 

Přínos pro firmu, jejíž pracovníci manažerské hry absolvují, je zjevný. Stejně tak rozdíl oproti klasickému školení postavenému na pasivním sledování powerpointové prezentace. A tak není divu, že počet spokojených účastníků stále narůstá. A co vaši manažeři, mají si kde hrát?

Manažerské simulace >

Chcete získat dárek k narozeninám?