Sleva -30% na ITIL 4 Foundation u TAYLLORCOX

Připraveni na trochu jarní očisty? V TAYLLORCOX jsme pro vás připravili jarní slevy na kurzy ITIL 4 Foundation. Bestseller (nejen) pro IT manažery. Jaké jsou tedy aktuální ceny a slevy na ITIL 4?

Pro nové zájemce o ITIL® 4 Foundation

Ceny našich kurzů jsou v porovnání s konkurencí o 30% levnější. Díky vysokému počtu absolventů máme nejnižší ceny licenčních materiálů: ITIL® 4 Foundation courseware, ale o tom později.

Jde tak o nejlepší poměr ceny a špičkové kvality. O té se mj. můžete přesvědčit na stránkách kurzu, kde kurzy hodnotí přímo absolventi.

Pro absolventy certifikace ITIL® v3 Foundation

Ve spolupráci s PeopleCert jsme zredukovali i ceny certifikačních zkoušek ITIL 4 Foundation o -30% pro ty z vás, kdo již mají certifikaci ITIL v3 Foundation, nebo ITIL 2011 Foundation.

Pozor. Jde o časově omezenou nabídku do vyčerpání slevových voucherů. První termín je již vyprodaný!

Pro více informací volejte, pište

  • pevná linka: 222 553 101
  • bezplatná linka: 800 11 00 11
  • emailová podpora: [email protected]


Proč ITIL 4?

Nehledejte důvody, proč absolvovat kurz ITIL 4. Nová metodika přichází po více jak 10 letech. Za tu dobu se toho změnilo opravdu hodně. Máme tu v plném proudu využití cloudových technologií, enterprise architektury.

Na manažery je vyvýjen ohromný tlak, aby realizovali projekty efektivněji, pružněji. A tak na řadu přichází Agile, DevOps a nový ITIL si z toho bere pro své účely to nejlepší.  To vše mnoho dalšího přináší digitální transformace a ITIL 4 na tyto změny reaguje.

A pokud nechcete být starým psem, je třeba se naučit novým kouskům. Držet krok s dobou, udělat něco pro svou kariéru a získat náskok na vysoce konkurenčních trzích.

(obrázek old dog)

ITIL 4 kurzy od TAYLLORCOX

Co je nového? 4 klíčové dimenze. 26 procesů. Představujeme nový ITIL 4 Service Value System.

Nehledejte kurzy, které by měli lepší poměr ceny a kvality. Které by obsahovali nejenom základní, ale i doplňující materiály pro výuku, jako jsou šablony toolkity a další. Nenajdete je. Vytvořili jsme je pro vás v TAYLLORCOX.


ITIL4 Foundation kurz (3 dny)

Intenzivní 3 denní kurz. Možná jste narazili na jiné nabídky, které mají zkrácenou 2 denní verzi, ale výrazně ji nedoporučujeme. Zkoušeli jsme to, nefunguje to.

Není v silách si osvojit prakticky 4 klíčové dimenze, 26 procesů a pochopit fungování nového Servise Value Systému za 2 dny. A teorii si můžete přečíst z knihy ITIL 4 Foundation, na to školení nepotřebujete.

Co Vás kurz naučí?

  • Budete skvěle připraveni na certifikaci
  • Získáte přehled o principech ITIL 4 evoluce
  • Naučíte se pracovat se Service Value Chain ITIL
  • Využijete potenciál ITIL v kombinaci s DevOps, Agile, Lean IT atd..

Mám zájem >


ITIL 4 Foundation Bridge (3 dny)

Je přesně to školení, které potřebují IT manažeři a ITSM profesionálové, kteří absolvovali ITIL v3 Foundation pro udržení platné certifikace.

Pod dohledem akreditovaného ITIL Approved Trainera vám ukážeme změny ITIL v3 vs. ITIL 4 procesy, přínosy nové verze, jak využívá ITIL 4 akcelerátory DevOps, Lean IT, Agile a další. Samozřejmě vás důkladně připravíme na certifikační zkoušku ITIL 4 Foundation.

Co Vás kurz naučí?

  • Pochopíte rozdíly ITIL v3 vs. ITIL 4
  • Budte bezchybně připraveni na certifikaci ITIL 4 Foundation
  • Naučíte se řídit ITSM s pomocí novéhoprincipu Service Value System (SVS)
  • Dokážete namapovat a upgradovatvšech 26 procesů ITIL v3 na ITIL 4 model
  • Využijete ITIL 4 akcelerátory v podobě integrovaných funkcí Lean IT, Agile, DevOps, Change Management

Mám zájem >


ITIL 4 Training Pack

Co obsahuje ITIL 4 courseware u TAYLLORCOX?

Připravili jsme pro Vás speciální "courseware" education kit: ITIL 4 Foundation - Pro Edition.

Všichni účastníci obdrží Pracovní sešit ITIL 4 Foundation, který obsahuje kompletní materiály dle akreditovaného syllabusu, doplněný o poznámky, případové studie a cvičné testy..

Verze ITIL® 4 Foundation (Pro Edition) od TAYLLORCOX obsahuje profesionálně zpracované materiály, včetně řady šablon, schémat, procesů a nástrojů, které vám pomohou aplikovat novou verzi v praxi.

Jde mimo jiné o tyto podklady:

  • Glosář ITIL 3/4
  • Pre-course materiály
  • Student Coursebook ITIL® 4
  • Cvičné Case Study (hands-on výuka)
  • Karty s procesy, předvyplněné šablony
  • ITIL Exam Sample Paper (cvičné testy) + oficiální zkouška


V čem jsou kurzy ITIL 4 od TAYLLORCOX vyjímečné?

Tolik praktických příkladů na osvojení si teorie jinde neuslyšíte

Jsme leadeři v oblasti ITIL & IT Service Managementu. Naši ITIL® Approved Trainers mají zároveň nejvyšší kvalifikaci a pracují jako ITSM Lead Auditoři pro interní i externí audity a další projekty v oblasti IT Service Managementu dle ISO/IEC 20000-1, tedy normy, která standardizuje procesy ITIL pro organizace.

Co to pro vás znamená?

ITSM a jeho implementaci dle best practice rozumíme, díky své auditorské práci. Viděli jsme a realizovali tolik certifikačních, implementačních auditů. Pomáháme se zavedením metodiky v řadě organizací. Pracujeme jako quality assurance v ITIL projektech. Oproti běžným školitelům tak máme +1000 dní praxe na nejvyšší úrovni.

Které organizace získali certifikaci ITIL procesů od TAYLLORCOX dle normy ISO 20000?

IBM, O2, ICZ, České Radiokomunikace, Software 602, Intelligence, Gordic, Arbes Technologies, Renault, Nissan, Správa základních registrů, Generální ředitelství cel, Datasys, Novell a řada dalších.

V kterých společnostech jsme ITIL kurzy školili? Jsou to tisíce kabdidátů každý rok. Stačí se podívat na reference:

ITIL® reference >

Chcete získat dárek k narozeninám?